Nejčastější jídla
10x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z hovězího masa, plněný slaninou, kyselou okurkou, cibulí, vejcem a hořčicí, pečená rýže, malý zelný salát (bez lepku) 37910
8x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S VEPŘOVOU PANENKOU v krémové omáčce s lesními houbami, tymiánem a cherry tomaty, zdobené salátem rukola 1379
6x 4. 3. BRAMBORÁK S UZENÝM MASEM A LIŠKAMI, krémová lišková omáčka s restovaným pórkem a bílým vínem 1379
6x 4. 3. CMUNDA S TRHANÝM UZENÝM MASEM, u nás připravená cmunda, dušené červené zelí a trhaná uzená krkovice pečená v medu, vídeňská cibulka 137910
6x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BURGER S VEPŘOVÝM TRHANÝM MASEM připraveným v BBQ omáčce, zapečený se sýrem Cheddar, červenou cibulí a papričkami Jalapenos, steakové hranolky, pikantní majonéza 137910
5x 5. 4. jahodový smetanový dort 137
5x 2. 1. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA BALENÁ VE SLANINĚ, pažitková bramborová kaše, pečená kořenová zelenina v olivovém oleji, přírodní omáčka (bez lepku) 7910
5x 5. 4. BORŮVKOVÝ KOLÁČ s drobenkou 137
5x 4. 3. SMAŽENÝ SEDLČANSKÝ HERMELÍN v sezamové strouhance, podávaný s bramborovou kaší a malým salátkem Coleslaw 1371011
5x 5. 4. DOMÁCÍ KREMROLE s vanilkovým krémem 137
5x 5. 4. LÍVANCE S BORŮVKOVÝM ŽAHOUREM a sladkou zakysanou smetanou 137
5x 5. 4. JABLEČNÝ ŠTRŮDL s vanilkovou omáčkou 137
5x 4. 3. SMAŽENÝ SÝR EIDAM ve slunečnicovém oleji, podávaný s vařenými pažitkovými bramborami, naše tatarská omáčka 13710
5x Hráškový krém s krutony 1679
5x 5. 4. ŠVESTKOVÝ KOLÁČ s drobenkou 137
5x 4. 3. SELSKÝ SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v corn flakes, variace listových salátů s čerstvou zeleninou a vařenými bramborami, hořčicový dresink, plátky světlé bagety, sweet chilli omáčka 13710
5x 5. 4. POVIDLOVÁ BUCHTA S KEFÍREM, u nás připravená povidlová buchta
5x 5. 4. MRKVOVÝ DORT s mascarpone a ořechy 1378
5x 5. 4. TIRAMISU s mascarpone 137
5x 2. 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA v mandlové strouhance, bramborová kaše se smetanou a máslem, malý rajčatový salát s červenou cibulkou 1379
5x 5. 4. MÍŠA ŘEZ s tvarohovým krémem a čokoládovou polevou 137
5x 5. 4. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY s vanilkovým krémem 137
5x 4. 3. TĚSTOVINY TAGLIATELLE S KUŘECÍM MASEM a citrónovou krémovou omáčkou zjemněnou smetanou, strouhaný sýr Grana Padano 13710
5x 5. 4. ŽEMLOVKA s tvarohem 137
5x Minestrone 1679
5x 2. 1. ZAPEČENÉ KUŘECÍ PRSO šunkou a sýrem, restované fazolky, pečené brambory, přírodní omáčka, naše tatarská omáčka (bez lepku) 37910
5x 4. 3. ROZPEČENÝ HERMELÍN balený ve slanině, podávaný s vařenými restovanými bramborami, brusinky, malý listový salátek (bez lepku) 7910
5x 2. 1. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA podávaná s restovanou cukrovou kukuřicí se slaninou, pečené americké brambory, česnekový dip (bez lepku) 7
5x 2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, vídeňský bramborový salát se slaninou, dijonskou hořčicí a vinným octem, citrón 137
5x 5. 4. STROUHANÁ BUCHTA s tvarohovým krémem 137
4x 4. 3. SMAŽENÉ ŽAMPIONY s vařenými pažitkovými bramborami, naše tatarská omáčka 13710
4x Selská s bramborami 1679
4x 4. 3. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravený z vepřové plece, kyselého zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 1379
4x 3. 2. SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK z vepřového masa se sýrem, podávaný s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý okurkový salát 137910
4x 4. 3. ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY S HOUBOVOU OMÁČKOU u nás připravené knedlíky s uzeným špekem a bylinkami s krémovou omáčkou z lesních hub 1379
4x Gulášová 17910
4x Masový krém se zeleninou 13679
4x 2. 1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK SE SÝREM EMENTÁL, sušenou šunkou a čerstvou bazalkou, mléčná bramborová kaše s máslem, Coleslaw 137910
4x 3. 2. HOVĚZÍ GULÁŠ PO STAROČESKU z květové špičky se slaninou, bobkovým listem a červeným vínem, houskový knedlík 13710
4x 4. 3. HRACHOVÁ KAŠE SE SMAŽENOU ŠUNKOU OD KOSTI ve vinném těstíčku, sázené vejce, kyselá okurka 137910
4x 2. 1. SMAŽENÁ KRŮTÍ PRSA v sýrové strouhance, bramborová kaše, malý salát Coleslaw 137910
4x 2. 1. CORDON BLEU z vepřové pečeně, plněný šunkou od kosti a sýrem Gouda, podávaný s jemnou bramborovou kaší se smetanou a mlékem, malý salát Coleslaw 137910
4x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ANGLICKÝ ROASTBEEF pečený v dijonské hořčici a červeném víně, pečené nové brambůrky, česneková majonéza, omáčka z červeného vína (bez lepku) 37910
4x 3. 2. KRŮTÍ NUDLIČKY NA KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM, restovaným pórkem, barevnou paprikou, zázvorem a feferonkami, rýže (bez lepku) 7
4x 3. 2. PEČENÁ KRŮTÍ STEHNA NA DIVOKO podávaná s pečenou jasmínovou rýží a malým zelným salátem (bez lepku) 7912
4x 2. 1. KUŘECÍ ŘÍZEČKY V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý zelný salát 1379
4x 3. 2. ŠVÉDSKÉ MASOVÉ KULIČKY podávané s přírodní vepřovou omáčkou zjemněnou smetanou, smažené bramborové hranolky, brusinky (bez lepku) 37910
4x 2. 1. BBQ KUŘECÍ PRSA filírovaná na restovaných zelených fazolkách, pečené americké brambory se slupkou, česnekový dip (bez lepku) 7
4x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ BURGER SE SLANINOU v brioškové housce s karamelizovanou cibulí a sýrem Niva, smažené hranolky, uzená majonéza 13791011
4x 2. 1. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA V TERIYAKI OMÁČCE se sezamem, restovaná asijská zelenina, pečená Jasmínová rýže s mladou cibulkou (bez lepku) 3791011
4x 2. 1. HOVĚZÍ NUDLIČKY NA ZPŮSOB ŠPANĚLSKÉHO PTÁČKA s vařenými vejci, slaninou a kyselou okurkou, pečená Jasmínová rýže (bez lepku) 37910
4x 4. 3. TĚSTOVINY LASAGNE S BOLOŇSKÝM RAGÚ z vepřového masa, zapečené se sýrem a omáčkou bešamel, zelný salát 137910
4x 2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK přelitý citrónovým máslem s česnekem a bylinkami, vařené pažitkové brambory, uzená majonéza 137910
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KVĚTOVÁ ŠPIČKA NA LIŠKÁCH pomalu dušená přes noc, v krémové omáčce s restovanými liškami, pečená Jasmínová rýže (bez lepku) 7910
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STEAK Z KRKOVICE, restované zelené fazolky, pečená brambora, česnekový dip (bez lepku) 7910
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ASIJSKÝ BURGER, trhané vepřové maso ochucené BBQ kari marinádou, zelný salát s kokosovým mlékem v sezamové bulce, smažené hranolky, limetková majonéza 13791011
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: DUŠENÝ HOVĚZÍ VÁLEČEK v silném cibulovém základu, restovaný listový špenát, pečené mladé brambůrky, bylinkový sýr bryndza (bez lepku) 7910
3x 3. 2. HOVĚZÍ KOSTKY PO SRBSKU tažené přes noc v cibulovém základu s rajčatovým protlakem a barevnou paprikou, pečená Jasmínová rýže (bez lepku) 9
3x Kapustová s vepřovým mletým masem 137910
3x Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi 137910
3x 2. 1. TORTILLA S KUŘECÍM MASEM A ZELNÝM SALÁTEM s česnekovým dipem, smažené hranolky, česneková majonéza, malý zeleninový salátek 137910
3x 2. 1. BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍMI KOUSKY A DÝŇOVOU OMÁČKOU s čerstvým špenátem a vlašskými ořechy, hoblinky sýru Grana Padano 13789
3x 3. 2. HOVĚZÍ NUDLIČKY NA ZPŮSOB ŠPANĚLSKÉHO PTÁČKA s vařenými vejci, slaninou a kyselou okurkou, pečená Jasmínová rýže (bez lepku) 37910
3x 4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S BOLOŇSKÝM RAGÚ připravené z vepřového masa, kořenové zeleniny a drcených rajčat, hoblinky sýru Grana Padano 137910
3x 2. 1. TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, CHEDDAREM A ZELNÝM SALÁTEM s česnekovým dipem, smažené hranolky, česneková majonéza, malý zeleninový salátek 137910
3x Kmínová s vejci, zeleninou a bramborami 13679
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ TOP BLADE pomalu tažený v omáčce demi glace, podávaný na celerovém pyré, karamelizované stříbrné cibulky se slaninou a houbami (bez lepku) 7910
3x 4. 3. DOMÁCÍ SEKANÁ, u nás připravená sekaná z vepřového masa, bramborová kaše, kyselá okurka, přírodní omáčka (bez lepku) 3710
3x 2. 1. STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU gratinovaný restovanou zeleninou s klobásou a sýrem Cheddar, pečené brambory ve slupce s grilovacím kořením, Jalapeno majonéza (bez lepku) 7910
3x 3. 2. CHILLI CON CARNE Z HOVĚZÍHO MASA s červenými fazolemi, připravené na kořenové zelenině s rajčaty, podávané s pečenou Jasmínovou rýží (bez lepku) 3710
3x 2. 1. VEPŘOVÝ PLÁTEK SE SÁZENÝM VEJCEM a restovanou cibulí, smažené brambory ochucené majoránkou, přírodní omáčka (bez lepku) 7910
3x 2. 1. BRAMBOROVÉ NOKY S KUŘECÍM MASEM A SUŠENÝMI RAJČATY v krémové omáčce s čerstvým špenátem, hoblinky sýru Gran Moravia 1379
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ SÝR HALLOUMI podávaný na zeleninovém salátu s černými olivami a červenou cibulkou, ochucené bazalkovým pestem (bez lepku) 7
3x 4. 3. SMAŽENÉ STRIPSY V SEZAMOVÉ STROUHANCE, variace sezónních salátů, pečivo, uzená majonéza 1371011
3x Hovězí vývar s kapáním a zeleninou 137910
3x 3. 2. SMAŽENÝ KARBANÁTEK z vepřového masa, bramborová kaše s máslem, kyselá okurka 137910
3x 2. 1. GRILOVANÝ PLÁTEK Z VEPŘOVÉHO HŘBETU NA ŠVESTKÁCH podávaný s pečenými bramborami s cibulí a slaninou, přírodní omáčka (bez lepku) 79
3x Uzená česnečka s luštěninami 137910
3x 3. 2. PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLÍNKO BEZ KOSTI s česnekem, cibulí a kmínem, dušený špenát, bramborový knedlík 1379
3x 4. 3. CAESAR SALÁT S KUŘECÍM MASEM, trhané listy římského salátu s ančovičkovým dresinkem, krutony, slaninou, vejcem a plátky světlé bagety 137910
3x 5. 4. DOMÁCÍ TRHANEC s brusinkami a malinovým sirupem 137
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, pečená falešná telecí svíčková na kořenové zelenině, zjemněná smetanou, u nás připravený karlovarský knedlík, brusinky 137910
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA NA ČERVENÉM VÍNĚ podávaná s jemnou bramborovou kaší s pažitkou a smetanou, karamelizovaná červená cibulka, silná omáčka demi glace (bez lepku) 3710
3x Luštěninová se zeleninou 1679
3x 3. 2. VEPŘOVÉ „GYROS“ NUDLIČKY, restované nudličky z vepřové kýty, sypané červenou cibulkou, zeleninový salát, smažené hranolky, omáčka Tzatziki (bez lepku) 7910
3x 4. 3. SALÁT S GRILOVANÝM KUŘETEM A VAŘENÝM VEJCEM, variace listových salátů s rukolou a polníčkem, plátky světlé bagety 13710
3x 3. 2. PEČENÝ VEPŘOVÝ HŘBET NA ŽAMPIONECH s vařenými opečenými bramborami s petrželkou, malý listový salátek 1379
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, houbové ragú na smetaně, šťouchané brambory s mladou cibulkou (bez lepku) 7910
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PANENKA NA PEPŘI připravená do růžova podávaná s jemnou bramborovou kaší se smetanou a máslem, silná omáčka demi glace se zeleným pepřem, karamelizovaná červená cibule (bez lepku) 7910
3x 2. 1. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA podávaná se zeleninou ratatouille a jemnou bramborovou kaší s máslem a mlékem, přírodní omáčka (bez lepku) 79
3x Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou 1679
3x Hráškový krém s krutony 137910
3x 3. 2. TĚSTOVINY TORTTELONI S VEPŘOVÝM MASEM v krémové omáčce s uzeným špekem, pažitkou a česnekem, sypané strouhaným sýrem Gran Moravia 137910
3x Bramboračka se zeleninou a houbami 137910
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: WOK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ s bambusovými výhonky, karotkou, bílým zelím, a praženými arašídy, pečená Jasmínová rýže s koriandrem (bez lepku) 7891012
3x Gulášová s bramborami 137910
3x Boršč s červenou řepou 137910
3x 4. 3. ZAPEČENÉ FLEKY s restovaným uzeným masem na cibulce, s muškátovým oříškem, smetanou a vejci, kyselá okurka 13710
3x 3. 2. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY s restovanou zeleninou, rajčatovým protlakem a červeným vínem, Jasmínová rýže (bez lepku) 791012
3x Boršč s červenou řepou 1379
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, restovaná středomořská zelenina, česnekový dip (bez lepku) 7910
3x 4. 3. HOUBOVÉ RAGÚ NA SMETANĚ s čerstvým koprem, u nás připravený žemlový knedlík, smažená cibulka 13710
3x 2. 1. ZAPEČENÉ KUŘECÍ PRSO rajčaty, olivami a mozzarellou, bramborová kaše se smetanou a máslem, přírodní omáčka, malý zelný salát (bez lepku) 3710
3x 4. 3. SMAŽENÉ RŮŽIČKY KVĚTÁKU podávané s vařenými petrželovými bramborami přelité máslem, naše tatarská omáčka 1379
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ PANENKA plněná sušenými švestkami, silná omáčka demi glace, šťouchané brambory se smetanou a mladou cibulkou (bez lepku) 7910
3x 4. 3. SRBSKÉ VEPŘOVÉ RIZOTO s hráškem, barevnými paprikami, mletou maďarskou paprikou, cibulí a česnekem, sypané strouhaným sýrem Eidam, kyselá okurka (bez lepku) 79
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, restovaná baby karotka na medu, šťouchané brambory, přírodní omáčka (bez lepku) 3710
3x 4. 3. SMAŽENÝ SÝR EIDAM ve slunečnicovém olej, podávaný s vařenými pažitkovými bramborami, naše tatarská omáčka 13710
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ STEAK Z KRKOVICE s restovanými fazolkami se slaninou, pečené brambory ve slupce, pikantní majonéza (bez lepku) 3710
3x 3. 2. KOPROVÁ OMÁČKA z hovězí květové špičky, tažená přes noc v silném cibulovém základu s koprem, zjemněná smetanou, podávaná s houskovým knedlíkem 1379
3x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERVENÉ KARI S KREVETAMI A ZELENINOU, restované krevety na česneku a chilli se zeleninou v červeném kari, Jasmínová rýže (bez lepku) 367910
3x 3. 2. PEČENÁ UZENÁ KRKOVICE podávaná s dušeným smetanovým špenátem, u nás připravený bramborový knedlík, smažená cibulka na sádle 137910
2x Hrachová s krutony 1679
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZADĚLÁVANÁ VEPŘOVÁ LÍČKA, pomalu tažená vepřová líčka v zelenině a smetaně, pečené mladé brambůrky, pečená mrkev (bez lepku) 7910
2x 2. 1. GRILOVANÉ VEPŘOVÉ NUDLIČKY s restovanou barevnou cibulí, paprikou a pórkem, pečené brambory ve slupce, pikantní majonéza (bez lepku) 37910
2x 4. 3. SMAŽENÝ SÝR EIDAM ve slunečnicovém oleji, podávaný s vařenými bramborami sypanými petrželkou, naše tatarská omáčka 13710
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA pečená v dijonské hořčici, italské krémové risotto s petrželovým pestem, sušenými rajčaty a rukolou (bez lepku) 37910
2x 3. 2. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA V TERIYAKI OMÁČCE se sezamem, restovaná asijská zelenina, pečená jasmínová rýže s mladou cibulkou (bez lepku) 3791011
2x 4. 3. POMALU PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, restovaný listový špenát, pečené brambory ve slupce, bylinková šťáva (bez lepku) 79
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ z hovězí kýty, tažená přes noc v kořenové zelenině, houskový knedlík, brusinky 137910
2x 3. 2. KRŮTÍ KOUSKY NA KARI A ČERVENÉM VÍNĚ s kešu oříšky, restovanou karotkou, hlávkovým zelím, cibulí a bambusovými výhonky, pečená Jasmínová rýže (bez lepku) 79
2x 4. 3. MORAVSKÉ HALUŠKY S UZENÝM MASEM restovaným na cibulce s kysaným sudovým zelím, zdobené smaženou vídeňskou cibulkou 1379
2x Fazolová s klobásou 1679
2x Brokolicový krém s krutony 137910
2x Masový krém 1679
2x Boršč s červenou řepou 1679
2x Frankfurtská s párkem a bramborami 1379
2x Gulášová 1679
2x Kulajda s houbami a bramborami 137910
2x Bramboračka 17910
2x 3. 2. SMAŽENÁ TRESKA ŠEDÁ v kmínové strouhance, podávaná s bramborovou kaší, rajčatový salát 1347
2x 3. 2. GRILOVANÉ MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ KRKOVICE s ragú ze žampiónů a chilli, zjemněné smetanou, restované halušky na cibulce se slaninou 1379
2x 4. 3. KOPROVÁ OMÁČKA S VEJCI, krémová omáčka s čerstvým koprem, opečenými bramborami Grenaille a zastřeným vejcem (bez lepku) 37910
2x 2. 1. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA, podávaná s restovanou cukrovou kukuřicí se slaninou, pečené americké brambory, česnekový dip (bez lepku) 7
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FARMÁŘSKÝ SALÁT S PANENKOU A VAŘENÝM VEJCEM, trhané salátové listy, karotka, rajčata, krutony, vařené vejce a hořčicový dresink, čerstvé pečivo 1379
2x 4. 3. BEZLEPKOVÉ TĚSTOVINY FUSILLI S KUŘECÍM MASEM, se smetanovou omáčkou s čerstvým špenátem, sypané strouhaným sýrem Gran Moravia (bez lepku) 379
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TĚSTOVINY TORTTELONI S VEPŘOVÝM MASEM v krémové omáčce s uzeným špekem, pažitkou a česnekem, sypané strouhaným sýrem Gran Moravia 137910
2x 2. 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA V KMÍNOVÉ STROUHANCE, bramborová kaše s pažitkou a sýrem Gran Moravia, malý okurkový salát 137910
2x 4. 3. TĚSTOVINY ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM A PESTEM ZE SUŠENÝCH TOMAT s listy čerstvého špenátu, restovanou pancettou a česnekem, strouhaný sýr Parmazán 13712
2x Hovězí vývar se zeleninou a kapáním 137910
2x Dýňový krém s krutony 137910
2x Bramborový krém s pórkem 137910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA v bylinkové strouhance, podávaná s parmazánovou bramborovou kaší s pažitkou, malý rajčatový salát 13710
2x Krémová česnečka se smaženými krutony 13679
2x Uzená s kroupami a zeleninou 1679
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SALÁT SE SMAŽENOU KROKETOU Z VEPŘOVÉHO MASA, sezónní listy s čerstvou zeleninou, zálivka z balzamického octa, pečivo 17912
2x 2. 1. STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU gratinovaný sýrem Cheddar a slaninou, pečené brambory ve slupce, pikantní majonéza, přírodní omáčka (bez lepku) 37910
2x 3. 2. PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK vepřovým masem, podávaný s rajčatovou omáčkou připravenou na kořenové zelenině se skořicí a citrónem, houskový knedlík 137910
2x 4. 3. TĚSTOVINY TAGLIATELLE S KUŘECÍM MASEM A HOUBAMI v krémové omáčce s čerstvými bylinkami, strouhaný sýr Gran Moravia 137
2x 3. 2. VEPŘOVÉ KUNG PAO s karotkou, zelím, cibulí, paprikami, praženými arašídy a sójovou omáčkou, pečená Jasmínová rýže ochucená kari kořením (bez lepku) 37910
2x 3. 2. ASIJSKÉ NUDLE S KUŘECÍM MASEM, zeleninou, mladou cibulkou, vejci a sójovou omáčkou Kikkoman 1378911
2x 2. 1. PLÁTEK KUŘECÍHO PRSA zapečený se sýrem a šunkou, bramborová kaše s máslem a smetanou, přírodní omáčka, malý šopský salát (bez lepku) 37910
2x 4. 3. RAJSKÁ OMÁČKA s hovězím masem, připravená na kořenové zelenině a drcených rajčatech, ochucená skořicí a citrónem, houskový knedlík 13710
2x 4. 3. KRKOVICE NA PIVU, přes noc pečená vepřová krkovice na pivu Hoegaarden, dušené kysané zelí, bramborový knedlík, vídeňská cibulka 137910
2x Krém z pečeného pastiňáku s krutony 137910
2x 2. 1. GRATINOVANÝ KUŘECÍ STEAK SE SÝREM EMENTÁL, sušenou šunkou a čerstvou bazalkou, mléčná bramborová kaše s máslem, přírodní omáčka, Coleslaw (bez lepku) 37910
2x 3. 2. KRŮTÍ GULÁŠ S KŘENEM A CIBULÍ na pivu Staropramen, z krůtích stehen, podávaný s pečenou rýží (bez lepku) 3710
2x Uzená česnečka se zeleninou a bramborami 17910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÁ VEPŘOVÁ PANENKA podávaná se šťouchanými bramborami se smaženou cibulkou na sádle, rajčatový salát s červenou cibulkou 13710
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPÍZY Z VEPŘOVÉ PANENKY marinované v bylinkách, podávaný na zeleninovém salátu, rozpečeném pita chlebu a omáčce Tzatziki 1379
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK z hovězího masa plněný slaninou, kyselou okurkou, cibulí, vejcem a hořčicí, pečená rýže, malý zelný salát (bez lepku) 37910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SALTIMBOCCA Z VEPŘOVÉ PANENKY balené medailonky do sušené šunky s listy čerstvé šalvěje, risotto z rýže Arborio s bazalkovým pestem a sušenými tomaty (bez lepku) 7910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA v pikantní „Texas“ marinádě, restovaná kukuřice s česnekem a chilli, pečené brambory, BBQ majonéza (bez lepku) 37910
2x 2. 1. SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK z vepřového masa se sýrem, podávaný s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý okurkový salát 137910
2x Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou 137910
2x Dýňový krém s krutony 13679
2x Bramborový krém s vepřovým mletým masem 13679
2x 3. 2. SMAŽENÁ TRESKA ŠEDÁ v citrónové strouhance, bramborová kaše, malý rajčatový salát 13479
2x 3. 2. VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE pečená v celku přes noc, krémová papriková omáčka, restované halušky na cibulce s petrželkou 1379
2x špenátový krém s krutony 1679
2x 2. 1. GRATINOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA SUŠENOU ŠUNKOU, SÝREM EMENTÁL a čerstvou bazalkou, bramborová kaše, přírodní omáčka, zelný salát (bez lepku) 7912
2x Masový krém se zeleninou 1379
2x Bramborový krém s pórkem 179
2x 4. 3. SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM, variace salátů s limetkou a olivovým olejem, čerstvá zelenina, krutony, pečivo, brusinky 137910
2x 2. 1. KUŘECÍ ŘÍZEČKY V PARMAZÁNOVÉ STROUHANCE s bramborovou kaší s máslem a mlékem, malý zelný salát s olivami 1379
2x 2. 1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA S CHŘESTEM v krémové omáčce s hráškem a sušenými rajčaty, mladé brambory ve slupce (bez lepku) 7910
2x 2. 1. TORTILLA SE SMAŽENÝM KUŘECÍM MASEM A ČERSTVOU ZELENINOU s česnekovým dipem, smažené hranolky, česneková majonéza 137910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S UZENÝM LOSOSEM v krémové omáčce s čerstvým koprem, cherry tomaty a bílým vínem, zdobené salátem rukola 13710
2x 3. 2. RAJSKÁ OMÁČKA s masovými kuličkami, připravená na kořenové zelenině a drcených rajčatech, ochucená skořicí a citrónem, houskový knedlík 13710
2x 4. 3. RIZOTO S VEPŘOVÝM MASEM připravené na kořenové zelenině s rajčatovým protlakem, s cibulí, česnekem a kukuřicí, sypané sýrem Eidam, kyselá okurka (bez lepku) 79
2x 2. 1. SMAŽENÁ KRŮTÍ PRSA v citrónové strouhance, bramborová kaše, malý rajčatový salát 1379
2x 4. 3. KUŘE ALA BAŽANT, pečené kuřecí čtvrtky se slaninou a divokým kořením, dušené bílé zelí, u nás připravený bramborový knedlík, smažená cibulka na sádle 137910
2x 3. 2. PEČENÁ UZENÁ KRKOVICE S KŘENOVOU OMÁČKOU S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU, krémová omáčka s čerstvě strouhaným křenem, karlovarský knedlík 1379
2x 3. 2. SRBSKÁ VEPŘOVÁ KOTLETA, grilovaný plátek vepřové pečeně s restovanou zeleninou v rajčatovém protlaku, pečená Jasmínová rýže (bez lepku) 7910
2x Bílá zelná s uzeným masem a bramborami 1379
2x 3. 2. BRAMBORÁK S UZENÝM MASEM A LIŠKAMI, krémová lišková omáčka s restovaným pórkem a bílým vínem 1379
2x 2. 1. PEČENÁ KUŘECÍ PRSA V UZENÉ PAPRICE, pažitková bramborová kaše, pečená kořenová zelenina v olivovém oleji, přírodní omáčka (bez lepku) 7910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ LÍČKA NA PEPŘI, dušená vepřová líčka se zeleným pepřem, zjemněné smetanou, pečené brambory Grenaille (bez lepku) 7910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY SPAGHETTI S KACHNÍM MASEM, sušenými tomaty a mladou cibulkou, hoblinky sýru Grana Padano 137912
2x 2. 1. KUŘECÍ STEAK s opečeným kukuřičným klasem, podávaný s bramborovou kaší ochucenou muškátovým oříškem, přírodní omáčka (bez lepku) 37910
2x Pórková s vejci 137910
2x 4. 3. SELSKÝ SALÁT s kuřecími stripsy smaženými v kukuřičné strouhance, variace listových salátů s čerstvou zeleninou, plátky bagety, sweet chilli omáčka 137
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KRÉMOVÉ BRAMBOROVÉ NOKY S PANENKOU, pečenými houbami, Baby špenátem a česnekem, parmazán 1379
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ TOP BLADE připravený ve vakuu v silné omáčce demi glace, pečená kořenová zelenina, bramborová kaše (bez lepku) 7910
2x Masový vývar s tarhoňou a zeleninou 137910
2x 2. 1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK vídeňský bramborový salát s dijonskou hořčicí, vinným octem a slaninou, citrón 137910
2x 2. 1. CORDON BLEU z vepřové pečeně, plněný šunkou od kosti a sýrem Gouda, podávaný s bramborovou kaší s máslem a mlékem, okurkový salát 137910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KRÉMOVÉ BRAMBOROVÉ NOKY S UZENÝM PSTRUHEM, restovanými houbami, baby špenátem a česnekem, parmazán 1379
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, opečená čerstvá brokolice na másle, brambory Grenaille, demi glace (bez lepku) 7912
2x 2. 1. QUESADILLA S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM S BBQ OMÁČKOU A SÝREM CHEDDAR s červenou cibulí a rajčaty, smažené hranolky, česnekový dip 137910
2x 3. 2. SRBSKÉ VEPŘOVÉ RIZOTO s hráškem, barevnými paprikami, mletou maďarskou paprikou, cibulí a česnekem, sypané strouhaným sýrem Eidam, kyselá okurka (bez lepku) 79
2x Zelňačka s uzeným masem 17910
2x 4. 3. TĚSTOVINY PENNE ARRABIATA S KUŘECÍM MASEM, restovanou čerstvou feferonkou, česnekem, cibulí, drcenými tomaty a černými olivami, sypané strouhaným sýrem Parmazán 137
2x Bramborový krém s uzeným masem 13679
2x 3. 2. VEPŘOVÉ KUNG PAO s karotkou, zelím, cibulí, paprikami, praženými arašídy, sójovou omáčkou, pečená Jasmínová rýže ochucená kari kořením (bez lepku) 37910
2x 2. 1. MEDAILONKY Z KUŘECÍCH PRSOU podávané s restovanými fazolkami, pečené brambory, BBQ majonéza (bez lepku) 37910
2x 4. 3. SALÁT S KUŘECÍM MASEM smaženým v kukuřičné strouhance, variace listových salátů, vařené brambory ve slupce a čerstvá zelenina, sweet chilli omáčka, plátky světlé bagety 137910
2x 2. 1. PIKANTNÍ KRŮTÍ NUDLIČKY NA KARI s kokosovým mlékem, restovaným pórkem, barevnou paprikou, zázvorem a čerstvou feferonkou, pečená Basmati rýže s petrželkou (bez lepku) 37910
2x Krupicová s vejci a zeleninou 137910
2x 4. 3. TĚSTOVINY PENNE S BOLOŇSKÝM RAGÚ z vepřového masa, kořenové zeleniny a tomat, sypané strouhaným sýrem parmazán a petrželkou 137912
2x 3. 2. PIVNÍ HOVĚZÍ GULÁŠ z krku, tažený přes noc v cibulovém základu s maďarskou paprikou, rajčatovým protlakem a pivem Staropramen, houskový knedlík 1379
2x 3. 2. KUŘE NA DIVOKO S UZENÝM ŠPEKEM a divokým kořením, pečené v bílém víně, podávané s pečenou jasmínovou rýží a malým zelným salátem (bez lepku) 37910
2x 2. 1. BUFFALO KUŘECÍ PRSA pečená v pikantní marinádě, restovaná kukuřice s chilli, pečené mladé brambůrky, česnekový dip (bez lepku) 79
2x 3. 2. SELSKÝ SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v corn flakes, variace listových salátů s čerstvou zeleninou a vařenými bramborami, hořčicový dresink, plátky světlé bagety, sweet chilli omáčka 13710
2x 4. 3. SELSKÝ SALÁT SE SMAŽENÝM KUŘETEM v corn flakes, variace listových salátů s čerstvou zeleninou a vařenými brambory, hořčicový dresink, plátky světlé bagety, sweet chilli omáčka 13710
2x Cuketový krém s krutony 1679
2x 2. 1. GNOCCHI S KUŘECÍMI KOUSKY SE SÝREM GORGONZOLA, smetanové noky s restovaným kuřecím masem, sýrem s modrou plísní, mladou cibulkou, sušenými rajčaty a rukolou 137912
2x 4. 3. GRILOVANÁ VEPŘOVÁ JÁTRA podávaná s cibulovou marmeládou, smaženými bramborovými hranolkami a naší tatarskou omáčkou (bez lepku) 37910
2x Hráškový krém s krutony 13679
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÁ VEPŘOVÁ PANENKA NA HOUBÁCH, krémová omáčka s lesními houbami, pečené brambory Grenaille (bez lepku) 379
2x Bramborový krém s mletým masem 137910
2x 3. 2. SMAŽENÝ MÁSLOVÝ ŘÍZEK SE SÝREM z vepřového masa, podávaný s jemnou bramborovou kaší se smetanou a muškátovým oříškem, malý okurkový salát 13710
2x 3. 2. VEPŘOVÉ MASO S MRKVÍ, pomalu dušená vepřová plec s máslem a cibulí, karamelizovaná mrkev, petrželové mladé brambory (bez lepku) 3710
2x 2. 1. KRŮTÍ PRSA smažená v kukuřičné strouhance, bramborová kaše s máslem a mlékem, malý salát Coleslaw (bez lepku) 7910
2x Bramboračka s houbami a zeleninou 179
2x 3. 2. SMAŽENÉ KUŘECÍ ŘÍZEČKY v sýrové strouhance, bramborová kaše s máslem, malý okurkový salát 137910
2x Fazolová s párkem 13679
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ TOP BLADE připravený ve vakuu v silné omáčce demi glace, pečená kořenová zelenina (bez lepku) 7910
2x 2. 1. GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA podávaná na salátu z cous cousu, grilované zeleniny a špenátového pesta, studená omáčka Tzatziki 179
2x 3. 2. ZNOJEMSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ z hovězí květové špičky s restovanými kyselými okurkami, podávaný s pečenou rýží (bez lepku) 79
2x 4. 3. PEČENÁ UZENÁ KRKOVICE podávaná s dušeným smetanovým špenátem, u nás připravený bramborový knedlík, smažená cibulka na sádle 137910
2x Frankfurtská s párkem a bramborami 137910
2x česnečka se sýrem, zeleninou a krutony 1369
2x 4. 3. KRŮTÍ VÝPEČKY připravené na cibuli, česneku a kmínu, dušené bílé hlávkové zelí, u nás připravený bramborový knedlík 13710
2x 4. 3. KUŘE ALA BAŽANT, pečené kuřecí stehno v bílém víně a divokém koření, dušený smetanový špenát, opečené halušky na cibulce a špeku 1379
2x 3. 2. VEPŘOVÝ PLÁTEK SE ZELENINOU, pečený plátek s paprikami, cibulí a feferonkami v přírodní omáčce, pečená rýže (bez lepku) 7910
2x 3. 2. HOVĚZÍ KOSTKY NA ČERNÉM PIVU připravené z vyzrálého krku na nízkou teplotu přes noc, opečené halušky, smažená vídeňská cibulka 1379
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BELGICKÝ TATARÁK z hovězího masa, ochucený majonézovým dresinkem s cornichons okurčičkami, hoblinky parmazánu, malý listový salát, opečené topinky 13710
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ NUDLIČKY NA ZPŮSOB ŠPANĚLSKÉHO PTÁČKA s vařenými vejci, slaninou a kyselou okurkou, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 37910
2x 4. 3. ČOČKA NA KYSELO S GRILOVANOU KLOBÁSOU, sázeným vejcem a kyselou okurkou a plátkem kváskového chleba 1379
2x 3. 2. PLÁTEK Z KUŘECÍHO PRSA s dušenou máslovou zeleninou, bramborová kaše, přírodní omáčka (bez lepku) 79
2x Pórková s vejci 13679
2x Frankfurtská s párkem 13679
2x 4. 3. GRILOVANÁ VEPŘOVÁ JÁTRA podávaná s cibulovou marmeládou, smaženými bramborovými hranolky a naší tatarskou omáčkou (bez lepku) 37910
2x Kulajda 137910
2x 4. 3. SALÁT S MEDOVÝM KUŘETEM podávaným na variaci listových salátů s karamelizovanými jablky, vlašskými ořechy s čerstvou zeleninou, ochucený hořčicovým dresinkem, plátky světlé bagety 1378910
2x 3. 2. MORAVSKÝ VRABEC z vepřové plece, pečené v cibuli, česneku a kmínu, dušený listový špenát se smetanou, u nás připravený bramborový knedlík 13710
2x Gulášová s bramborami 17910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ITALSKÉ KRÉMOVÉ RISOTTO S KREVETAMI A CUKETOU z rýže Arborio, zjemněné smetanou a máslem, ochucené sýrem Grana Padano (bez lepku) 479
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: PANENKA SE SUŠENOU ŠUNKOU A BRYNZOU, grilované medailonky z vepřové panenky, čerstvé těstoviny Tagliatelle s krémovou omáčkou se sušenou šunkou, brynzou a šalvějí 13710
2x 4. 3. TĚSTOVINY PO UHLÍŘSKU s italskou slaninou pancetta, smetanou a vaječnými žloutky, sypané strouhaným sýrem Parmazán 137
2x 4. 3. SMAŽENÝ KVĚTÁK s vařenými pažitkovými bramborami přelité máslem, naše tatarská omáčka 137910
2x Brokolicový krém s fritátovými nudlemi 137910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S UZENÝM LOSOSEM v krémové omáčce s čerstvým koprem, cherry tomaty a bílým vínem, zdobené salátem rukola 134710
2x Bílá zelná s uzeným masem 1379
2x Hovězí vývar s vaječným svítkem a zeleninou 13679
2x 3. 2. SALÁT S GRILOVANÝM KUŘETEM A VAŘENÝM VEJCEM, variace listových salátů s rukolou a polníčkem, plátky světlé bagety 13710
2x 5. 4. DOMÁCÍ TRHANEC s brusinkami a malinovým sirupem 1ks 45, - 137
2x 2. 1. KUŘECÍ „GYROS“ NUDLIČKY restované nudličky z kuřecích prsou, sypané červenou cibulkou, zeleninový salát, smažené hranolky, omáčka Tzatziki (bez lepku) 7910
2x Květákový krém s krutony 1679
2x 3. 2. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ připravený z vepřové plece, kyselého zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým knedlíkem 1379
2x Kyselo s vejci 1379
2x Kmínová s vejci a zeleninou 137910
2x Krém z pečeného květáku s kari 13679
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KOSTKY NA ČESNEKU pomalu tažené v cibuli a česneku, dušený listový špenát zjemněný smetanou, podávané s bramborovými knedlíky 137910
2x 2. 1. KUŘECÍ PRSA BALENÁ VE SLANINĚ podávaná s restovanými fazolkami a pečenými americkými bramborami ve slupce, česneková majonéza (bez lepku) 37910
2x 2. 1. KUŘECÍ „GYROS“ NUDLIČKY, restované nudličky z kuřecích prsou, sypané červenou cibulkou, zeleninový salát, smažené hranolky, omáčka Tzatziki (bez lepku) 7910
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA NA ROZMARÝNU, gratinované smetanové brambory, restované fazolky, pepřová omáčka (bez lepku) 37910
2x 2. 1. KUŘECÍ PLÁTEK NA ŽAMPIONECH, šťouchané brambory, krémové ragú s pórkem a žampiony, zelný salát (bez lepku) 7912
2x 4. 3. MORAVSKÝ VRABEC z vepřového masa, pečený v pivu Staropramen, cibuli, česneku a kmínu, dušený smetanový špenát, u nás připravený bramborový knedlík 1379
2x Žampionový krém s pažitkou 1679
2x Krémová cibulačka s krutony 137910
2x 4. 3. KATŮV ŠLEH z vepřového masa, restovaných barevných paprik, cibule a rajčatového protlaku, smažené hranolky (bez lepku) 37910
2x 2. 1. PLÁTEK Z KUŘECÍCH PRSOU zapečený se sýrem Niva a slaninou, bramborová kaše, pečená brokolice na másle, přírodní omáčka (bez lepku) 7910
2x Kaldoun se zeleninou a hráškem 179
2x 1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GNOCCHI DI PATATE S UZENÝM LOSOSEM u nás vyuzený čerstvý losos, v krémové omáčce s čerstvým koprem, cherry tomaty a bílým vínem, zdobené salátem rukola 134710
2x 3. 2. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY PO SRBSKU restované vepřové kousky s barevnými paprikami, cibulí, rajčatovým protlakem a cuketou, pečená Basmati rýže (bez lepku) 7910
2x 3. 2. HOVĚZÍ KOSTKY NA ČESNEKU, dušený smetanový špenát, u nás připravený bramborový knedlík 1379
2x 2. 1. STEAK Z KUŘECÍCH PRSOU s bylinkovou krustou se sýrem parmazán, pečená Jasmínová rýže, malý zelný salát (bez lepku) 37910
2x čočková s párkem 137910
2x 2. 1. PEČENÉ KUŘECÍ PRSA BALENÁ VE SLANINĚ, pažitková bramborová kaše, pečená kořenová zelenina v olivovém oleji, přírodní omáčka (bez lepku) 7910
2x 3. 2. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE na rozmarýnu a česneku, přírodní omáčka, cibulové zelí, u nás připravené bramboráčky 137910
2x 2. 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA ve strouhance s majoránkou, mačkané brambory se smaženou cibulkou na sádle, naše tatarská omáčka 137910
2x Bramborová s pórkem a uzeným masem 1679
2x 2. 1. SMAŽENÁ KUŘECÍ PRSA V CORN FLAKES podávaná s bramborou kaší s máslem a smetanou, malý salát Coleslaw 13791012
2x 3. 2. SMAŽENÝ KAPUSTOVÝ KARBANÁTEK s vepřovým masem, ochucený hořčicí a česnekem, bramborová kaše, rajčatový salát 13710
2x Dršťková z hlívy ústřičné a bramborami 1379
2x 3. 2. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY PO SRBSKU s barevnými paprikami, cibulí, rajčatovým protlakem a cuketou, pečená Basmati rýže (bez lepku) 7910
2x 4. 3. SALÁT SE SMAŽENÝM HERMELÍNEM v sezamové strouhance, čerstvá zelenina s trhanými saláty, brusinky, pečivo 137911
2x 4. 3. SMAŽENÝ KVĚTÁK ve slunečnicovém oleji, podávaný s vařenými petrželovými bramborami a naší tatarskou omáčkou 13710
2x Kulajda 179