2. Pomalu pečený bůček s křupavou kůží servírovaný s variací knedlíků a sladko-kyselým bílým zelím, silnou vlastní šťávou a variací knedlíků
3. Pomalu dušená hovězí hrudí s silném cibulovém základu se slaninou a vařeným vajíčkem po štěpánsku
4. servírované s jasmínovou rýží
5. 150g Pikantní nudličky z krůtích prsíček připravované s restovanou zeleninou a čerstvým chilli na
6. rajčatovém protlaku servírované s hranolky
7. 150g Vepřová panenka balená ve slanině pečená s žampiónovou fáší v listovém těstě na způsob Welington servírovaná se silnou šťávou a jemnou bramborovou kaší
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se čtyřmi druhy sýra na smetanovém základu
9. Špagety prohozené s nakládaným tuňákem, drcenými rajčaty, citrónovou kůrou, česnekem, olivami a
10. čerstvým chilli zdobené rukolou a parmezánem
11. Menu
12. Pomalu pečený bůček s křupavou kůží servírovaný s variací knedlíků a sladko-kyselým bílým zelím, silnou vlastní šťávou a variací knedlíků
1. Filírované kuřecí prso na grilu plněné nádivkou z čerstvého sýru, bylinek a sušených rajčat a podávané s bramborovo dýňovým pyré a marinovanými pečenými paprikami
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: CHEESEBURGER Z HOVĚZÍHO MASA v sezamové briošce s mletým hovězím masem se sýrem Cheddar, slaninou, tomaty, steakové hranolky, pikantní majonéza 13791011
4. 3. CHILLI CON CARNE Z HOVĚZÍHO MASA s červenými fazolemi, připravené na kořenové zelenině s rajčaty, podávané s pečenou jasmínovou rýží (bez lepku) 3710