2. 180g Smažený mletý řízek se sýrem servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a rajčatovým salátem
3. 150g Výpečky připravované z vepřového bůčku a plece servírované se sladkokyselým bílým zelím silnou vlastní šťávou a jihočeským bramborovým bosákem s opraženou houskou
4. 150g Nudličky z hovězí kýty připravované s nakládanými okurkami, slaninou a žampióny na způsob stroganoff servírované s hranolky
5. 150g Filírovaná vepřová panenka balená ve slanině servírovaná na špagetách prohozených s jemnou
6. smetanovou omáčkou se špenátem, zdobená rukolou a parmezánem
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, cibulkou, žampióny, mozzarellou, goudou
8. a sýrem z modrou plísní na smetanovém základu
9. 150g Restovaná rýže s marinovanou hlívou v teriyaki omáčce a rýžovém vínu, paprikami a jarní cibulkou zdobená zastřeným vajíčkem
10. Menu
11. 180g Smažený mletý řízek se sýrem servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a rajčatovým salátem
MENU 2: Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovou rýží + Kuřecí steak s chilli - medovou omáčkou, restovanou kukuřicí na slanině, šťouchané brambory
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: NOKY S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A LOSOSEM, u nás vyuzený čerstvý losos v krémové omáčce s bílým vínem, dijonskou hořčicí, kapary a čerstvým špenátem, parmazán 1347910