4. Tyrolské sýrové knedlíčky (jemné žemlové knedlíčky se třemi druhy sýrů včetně Graukaese) přelité rozpuštěným máslem s parmazánem, teplé špekové zelí
Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a kapáním
Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a kapáním
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Tradiční čivab-čiči zdobené červenou cibulkou, servírované s brambory mačkanými s pórkem, silnou přírodní šťávou a hořčicí
3. Pomalu dušený guláš z hovězí kližky připravovaný po dřevorubecku, servírovaný s houskovým knedlíkem, zdobený restovanou paprikou, cibulkou, žampióny a vajíčkem
4. 150g Kuřecí prsíčko servírované s klobásou, cibulkou, cuketou a paprikou na jehle, servírované s pečenými
5. brambory ve slupce silnou přírodní šťávou a hořčičnou majonézou
6. 150g Filírovaný telecí hanger steak servírovaný na špagetách prohozených s jemnou dýňovou omáčkou připravovanou s čerstvým chilli a sušenými rajčátky, zdobený rukolou, slaninovými škvarečky a parmezánem
7. Špagety prohozené s dýňovou omáčkou připravovanou s čerstvým chilli a sušenými rajčátky, zdobené rukolou a parmezánem
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, žampióny, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
9. Menu
10. 180g Tradiční čivab-čiči zdobené červenou cibulkou, servírované s brambory mačkanými s pórkem, silnou přírodní šťávou a hořčicí
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA S NOKY, pečená do růžova, podávaná s bramborovými gnocchi s čerstvým špenátem, smetanou a česnekem, parmazán 137910