1. 150g Original "chilli con carne" z mletého hovězího masa s drcenými rajčaty, barevnou paprikou, červené fazole a hořká čokoláda, jasmínová rýže s černým sezamem
2. 200g Babiččina pečená sekaná plněná vajíčkem a klobáskou, smetanová bramborová kaše s osmaženou cibulkou na sádle a jarní cibulka, kyselé okurky
3. 350g XXL tortilla z tálu plněná míchaným zeleninovým salátem a smaženými sýrovými trojhránky z goudy, brusinkový smetanový dip
4. 150g Vepřový marinovaný steak "Argentina" s restovanou slaninou a červenou cibulkou, klásek kukuřice na grilu, pečený brambor se zauzenou paprikou, kulaté naložené feferony
Jihočeská kulajda s brambory, koprem a rozšlehaným vajíčkem
Jihočeská kulajda s brambory, koprem a rozšlehaným vajíčkem
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Pomalu dušený špikovaný hovězí karabáček v silném cibulovém základu s česnekem, servírovaný se silnou vlastní šťávou a bramborovým točem plněným špenátem
3. 150g Řízečky z vepřové kotlety smažené na ruby servírované s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem
4. majonézou
5. Nudličky z kuřecích prsíček restované s proužky kořenové zeleniny, jarní cibulkou, česnekem, kari a
6. buráky, servírované s jasmínovou rýží
7. Kousky na másle pečeného candáta servírované s grilovanou zeleninou s bramborem a jemně pikantní chilli holandskou omáčkou
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kozími rohy, sýrem s modrou plísní, mozzarellou a goudou na rajčatovém zakladá
9. Tagliatelle prohozené s bazalkovým pestem, česnekem, kapary, černými olivami a cherry rajčátky, zdobené rukolou a hoblinkami sýra pecorino
10. Menu
11. Pomalu dušený špikovaný hovězí karabáček v silném cibulovém základu s česnekem, servírovaný se silnou vlastní šťávou a bramborovým točem plněným špenátem
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZVĚŘINOVÉ RAGÚ NA ZELENINĚ, v kořenové zelenině dušené jehněčí kostky, podávané s pečenými mladými bramborami s fazolkami (bez lepku) 7912
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZAPEČENÝ STEAK Z KRKOVICE SE SLANINOU A HERMELÍNEM, podávaný s pečenými bramborami ve slupce a majonézou z pečených paprik (bez lepku) 37910
3. 2. ČEVABČIČI Z VEPŘOVÉHO MASA ochucené hořčicí, majoránkou a česnekem, vařené brambory sypané pažitkou, hořčice, cibule, přírodní omáčka z vepřových kostí 13710
4. 3. DOMÁCÍ ŠPEKOVÉ KNEDLÍKY S HOUBOVOU OMÁČKOU, u nás připravené knedlíky s uzeným špekem a bylinkami, s krémovou omáčkou z lesních hub s limetkou a čerstvou majoránkou 1379