Italská zeleninová minestrone s cizrnou těstovinou a parmezánem
Italská zeleninová minestrone s cizrnou těstovinou a parmezánem
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Zapečené tradiční flíčky s uzenou krkovičkou, cibulkou a vejci, servírované s míchaným salátem ve sladkokyselé zálivce
3. Pikantní guláš připravovaný z hovězího karabáčku v silném cibulovém základu s čerstvým chilli a fazolemi po mexicku servírovaný s rýží
4. 150g Smažený plněný řízek z vepřové kotlety šunkou od kosti a goudou, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem, malý mix listových salátů s brusinkovou zálivkou
5. 150g Pečené kachní stehýnko na kmíně servírované s červeným zelým, silnou vlastní šťávou a smaženými bramborovými krokety v mandlové strouhance
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Italské rizoto připravované s červenou řepou, zdobené omáčkou z gorgonzoly, klíčky mladých salátů a restovaným zeleným chřestem
8. Menu
9. Zapečené tradiční flíčky s uzenou krkovičkou, cibulkou a vejci, servírované s míchaným salátem ve
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ LOSOS S KOPROVÝMI BRAMBORAMI A PÓRKEM, filet z lososa s kůží s vařenými koprovými bramborami, restovaným pórkem na másle, máslová omáčka s rajčaty (bez lepku) 47910