Drůbeží kaldoun s kořenovou zeleninou, masem, drůbky a fritátovými nudlemi
Drůbeží kaldoun s kořenovou zeleninou, masem, drůbky a fritátovými nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Tradiční vepřové ledvinky připravované na cibulce, slanině, česneku a majoránce, servírované se silnou
3. vlastní šťávou a jasmínovou rýží
4. Pomalu dušené kuřecí kousky servírované ve smetanové omáčce z pečených paprik, servírované s tarhoňou připravovanou s bylinkami a kousky restované zeleniny
5. 150g Trhané hovězí servírované s bramborovo-karotkovým pyré a silnou vlasní šťávou, zdobené
6. karamelizovanou cibulkou
7. 350g Dozlatova pečená BBQ žebírka a křidélka, servírovaná s bramborou zapečenou z goudou, silnou
8. vlastní šťávou a salátkem coleslaw
9. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanovém základu
10. Smažené proužky kuřecích prsíček v cornflakes, servírované na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou a francouzskou zálivkou, bageta
11. Menu
12. Tradiční vepřové ledvinky připravované na cibulce, slanině, česneku a majoránce, servírované se silnou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: CURRYWURST S DOMÁCÍMI HRANOLKY, opečená bílá bavorská klobása v kari omáčce s worcesterem, cibulí a protlakem, domácí hranolky (bez lepku) 37910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TRHANÉ HOVĚZÍ S KOPROVOU OMÁČKOU, přes noc tažená květová špička s krémovou koprovou omáčkou a pečenými mladými brambory (bez lepku) 379