Jihočeská bramboračka s kořenovou zeleninou, majoránkou a hříbky
Jihočeská bramboračka s kořenovou zeleninou, majoránkou a hříbky
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Pomalu pečená vepřová líčka na kořenové zelenině, černém pivu a tymiánu servírovaná s jemnou bramborovou kaší a silnou vlastní šťávou
3. Španělský ptáček z vepřové kotlety nadívaný nakládanou okurkou, vajíčkem, slaninou a cibulkou, servírovaný se silnou vlastní šťávou a rýží
4. 150g Filírované kuřecí prso pečené na kůži servírované s čedarovou omáčkou, zdobené papričkami jalapenos, servírované s kořeněnými hranolky
5. 150g Filírovaný odleželý hovězí pupek servírovaný se smetanovou omáčkou ze zeleného pepře a kvalitního rumu, špekovými fazolkami a bramborou pečenou ve slupce
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, brusinkami, mozzarellou, goudou a hermelínem na smetanovém základu
7. Smažené květákové placičky se sýrem servírované na těstovinovém salátu s čerstvou zeleninou a francouzskou zálivkou, bagetka
8. Menu
9. Pomalu pečená vepřová líčka na kořenové zelenině, černém pivu a tymiánu servírovaná s jemnou bramborovou kaší a silnou vlastní šťávou
7. - 20. dubna 2025 bude z důvodu konání Mistrovství světa v hokeji žen hotel vč. restaurace a kavárny pro veřejnost uzavřen. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu po ukončení mistroství světa.
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBORÁK S HOVĚZÍ KULATOU PLECÍ NA SLANINĚ, přes noc pečená kulatá plec se slaninou, domácí bramborák, nakládaná cibule, cibulová majonéza 1379
2. 1. PLÁTEK VEPŘOVÉ PEČENĚ zapečený se sýrem Ementál a sušenou šunkou, pečené brambory, dip z tvarohu s medvědím česnekem, přírodní omáčka (bez lepku) 7910
3. 2. KUŘE NA PAPRICE S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM, pečené kuřecí stehno v omáčce s maďarskou paprikou, zjemněné smetanou, u nás připravený houskový knedlík 137910
4. 3. TĚSTOVINY S PESTEM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU S PANCETTOU, restovanou hlívou ústřičnou, mladou cibulkou, sušenými rajčaty a rukolou, strouhaný sýr Gran Moravia 1379