Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a rýží
Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou arýží
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Dozlatova pečené kuřecí stehýnko na kořenové zelenině, paprikách, divokem koření, slanině a červeném víně servírované se šťouchaným bramborem se smetanou, cibulkou a petrželkou
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném zeleninovém základu servírované s tradiční rajskou omáčkou, houskovým knedlíkem nebo těstovinou
4. 200g Vepřová jatýrka připravovaná na roštu servírovaná se silnou vlastní šťávou, hranolky a tatarskou
5. omáčkou
6. 150g Filírovaná vepřová panenka servírovaná na špagetách prohozených se smetanovou omáčkou s chřestem, česnekem, slaninou a cukrovým hráškem, zdobená rukolou a parmezánem
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, olivami, žampióny, mozzarellou, goudou na rajčatovém základu
8. Selský salát připravovaný s čerstvou zeleninou, trhanými listy salátu, kousky brambor a hořčičnou zálivkou, zdobený slaninovým chipsem a zastřeným vajíčkem
9. Menu
10. Dozlatova pečené kuřecí stehýnko na kořenové zelenině, paprikách, divokem koření, slanině a červeném víně servírované se šťouchaným bramborem se smetanou, cibulkou a petrželkou
7. - 20. dubna 2025 bude z důvodu konání Mistrovství světa v hokeji žen hotel vč. restaurace a kavárny pro veřejnost uzavřen. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu po ukončení mistroství světa.
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TRHANÉ BBQ HOVĚZÍ S DOMÁCÍMI HRANOLKY, přes noc tažené hovězí maso v uzené marinádě, podávané s domácími hranolky, cheddarovou omáčkou (bez lepku) 37910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILET ZE PSTRUHA plněný bylinkami s česnekem, podávaný s pažitkovými bramborami, omáčkou buere blanc s medvědím česnekem (bez lepku) 4791012