Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažené variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. 180g Kebaby připravované z kořeněného sekaného hovězího masa baleného ve slanině, servírované na jehle, podávané s pečenými brambory ve slupce a okurkovými tzatziky
4. Pomalu dušený hovězí špikovaný valeček v silném zeleninovém základu servírovaný s tradiční svíčkovou na smetaně, karlovarským knedlíkem, citronem, šlehačkou a brusinkami
5. 150g Pečené kralíčí stehýnko s bůčkem, servírované se sladkokyselým bílým zelím a jihočeským,
6. bramborovým drbákem a silnou vlasní šťávou
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, ananasem, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Vegetariánské chilli con carne připravované s kořenovou zeleninou, černými fazolemi, kukuřicí, čokoládou, drcenými rajčaty a čerstvým chilli, servírované s tortillou rozpečenou se sýrem
9. Menu
10. 160g Smažené variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
7. - 20. dubna 2025 bude z důvodu konání Mistrovství světa v hokeji žen hotel vč. restaurace a kavárny pro veřejnost uzavřen. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu po ukončení mistroství světa.
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM, kostky z květové špičky dušené v červeném víně a kořenové zelenině, podávané s domácím karlovarským knedlíkem 137910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KACHNÍ ČERVENÉ KARI, kachní prsa připravená metodou sous vide, červené thajské kari s kokosovým mlékem, grilovaná zelenina, rýže (bez lepku) 67910