Tradiční boršč s masem, červenou řepou, kořenovou zeleninou a bramborem zdobený zakysanou smetanou
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Tradiční čivab-čiči servírované se silnou vlastní šťávou, bramborem mačkaným s pórkem a smetanou, zdobené cibulkou a hořčicí
3. Uzená krkovička servírovaná v čerstvém bramboráku nadívaném sladkokyselým bílým zelím a silnou
4. přírodní šťávou
5. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu se slaninou a nakládanou okurkou po znojemsku servírované s jasmínovou rýží
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, žampióny, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Vegetariánská qurasidilla nadívaná třemi druhy sýra, olivami, sušenými rajčátky a restovanou paprikou servírovaná s malým mixem listových salátů a zeleninovou salsou
8. Menu
9. 180g Tradiční čivab-čiči servírované se silnou vlastní šťávou, bramborem mačkaným s pórkem a smetanou, zdobené cibulkou a hořčicí
7. - 20. dubna 2025 bude z důvodu konání Mistrovství světa v hokeji žen hotel vč. restaurace a kavárny pro veřejnost uzavřen. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu po ukončení mistroství světa.
Slepičí vývar s masem, zeleninou a rozšlehanými vejci 40, -
Hlavní chod
1. Mletý máslový vepřový řízek s bramborovou kaší a malým mrkvovým salátkem s jablky 160, -
2. Hovězí zbojnická roláda se slaninou a česnekem podávaná s rýží 160, -
3. Vepřové trhané maso v bagelu s čerstvou zeleninou, cibulovým kroužkem, praženou slaninou, karamelizovanou cibulkou, BBQ omáčkou a hořčičnou majonézou s hranolky 185, -
4. Menu : Slepičí vývar s masem, zeleninou a rozšlehanými vejci - Hovězí zbojnická roláda se slaninou a česnekem podávaná s rýží 180, -
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILET ZE PSTRUHA plněný bylinkami s česnekem, podávaný s pažitkovými bramborami, omáčkou buere blanc s medvědím česnekem (bez lepku) 4791012