Jihočeská kulajda s hříbky, koprem, rozšlehaným vajíčkem a brambory
Jihočeská kulajda s hříbky, koprem, rozšlehaným vajíčkem a brambory
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Pomalu dušený guláš z hovězího hrudí zdobený cibulkou a křenem, servírovaný s houskovým knedlíkem
3. 150gTradiční ražniči připravované z vepřové kotlety servírované s hořčičnou omáčkou, servírované s
4. hranolky
5. 150g Filírované kuřecí prso servírované na tarhoně připravované s restovanou zeleninou a pestem ze sušených rajčátek, zdobené rukolou a parmezánem
6. 150g Filírované krůtí prsíčko servírované na mixu listových salátů se zálivkou caesar, zdobené krutony z bílého chleba, parmezánem a slaninou
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, ananasem, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Vegetariánské smetanové italské rizoto připravované se zeleným chřestem a bylinkami, zdobené zeleninovými klíčky, bylinkovým pestem a hoblinkami sýra pecorino
9. Menu
10. Pomalu dušený guláš z hovězího hrudí zdobený cibulkou a křenem, servírovaný s houskovým knedlíkem