2. Rizoto připravované z vepřové kýty, kořenové zeleniny, paprikami na rajčatovém protlaku po srbsku sypané strouhanou goudou servírované s nakládanou okurkou
3. Pomalu pečená vepřová plec z křupavovu kůží připravovaná na černém pivu, cibulce, česneku a rozmarýnu
4. servírovaná se sladko-kyselím červeným zelím, silnou vlastní šťávou a bosákem
5. Jemné králičí ragú se zeleným chřestem prohozené s těstovinou penne zdobené rukolou a parmazánem
6. 150g Filírovaný telecí maminha steak servírovaný pečenými brambory ve slupce, grilovanými žampióny a holandskou chilli omáčkou
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, cibulkou, kozími rohy, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Smažený květák v bylinkové strouhance, servírovaný se šťouchaným bramborem s máslem a petrželkou, tatarská omáčka
9. Menu
10. Rizoto připravované z vepřové kýty, kořenové zeleniny, paprikami a na rajčatovém protlaku po srbsku sypané strouhanou goudou servírované s nakládanou okurkou