1. Kukuřičná krémová s kokosovým mlékem, čerstvým chilli a smaženými proužky tortill
2. Hlavní chody
3. Tradiční zapečené flíčky s restovanou uzenou kýtou s cibulkou a vajíčkem servírované s nakládanou okurkou
4. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu servírované s hříbkovou omáčkou zjemněnou
5. smetanou, rýže
6. 150g Smažené řízečky z vepřové kotlety na ruby zdobené pečenou cibulkou, servírované se šťouchaným bramborem s máslem a petrželkou, hořčičná majonéza
7. 150g Club sandwitch nadívaný filírovaným kuřecím prsíčkem, slaninou, ledovým salátem, rajčaty, okurkami a majonézou, servírovaný s hranolky
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, žampióny, kozími rohy, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
9. Grilovaný haloumy sýr servírovaný s pečenou zeleninou s žampióny a bramborem, bylinkový dip
10. Menu
11. Kukuřičná krémová s kokosovým mlékem, čerstvým chilli a smaženými proužky tortill
12. Tradiční zapečené flíčky s restovanou uzenou kýtou s cibulkou a vajíčkem servírované s nakládanou okurkou
8. Kuřecí Supreme s ratatouille zeleninou a bylinkovým pestem, mačkané brambory se smetanou a pažitkou, česnekový dip (kuřecí prso s kůží a horním křídlem)
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA DO RŮŽOVA, podávaná s pečenou cuketou s chilli, bramborová kaše se smetanou a máslem, přírodní omáčka (bez lepku) 7910