2. Pečené kousky vepřových kolen připravované na kořenové zelenině, rozmarýnu a černém pivu, servírované se špenátem, silnou vlastní šťávou a bramborovým knedlíkem
3. Jemně pikantní nudličky z kuřecích prsíček restované na rajčatovém protlaku s čerstvým chilli, česnekem, cibulkou, paprikou a rajčaty, servírované s rýží
4. Telecí jatýrka připravovaná na roštu servírovaná se silnou vlastní šťávou, hranolky a česnekovou
5. majonézou
6. 150g Trhané hovězí servírované na makaronéch prohozených s čedarovou omáčkou, zdobené karamelizovanou cibulkou, papričkami jalapenos, bbq omáčkou a opraženou strouhankou
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Smažené žampióny s hlívou ústřičnou, servírované s bramborem mačkaným s máslem a petrželkou, tatarská omáčka
9. Menu
10. Pečené kousky vepřových kolen připravované na kořenové zelenině, rozmarýnu a černém pivu, servírované se špenátem, silnou vlastní šťávou a bramborovým knedlíekem