Jemně pikantní drůbeží s čerstvým chilli, kari, kořenovou zeleninou, kokosovým mlékem a rýží
Jihočeská kulajda s brambory a vejci
Polévka dle denní nabídky
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírovaná s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Pečené kuřecí stehýnko balené ve slanině servírované s chlupatými knedlíky, sladko-kyselím bílým zelím a silnou vlastní šťávou
4. Filírované krůtí prso podávané na mixu listových salátů s černou čočkou, čerstvou zeleninou a hořčičným dresingem
5. 150g Pomalu dušené jelení ragú připravované na kořenové, zelenině, brusinkách a červeném víně, servírované s restovanými špeclemi
6. 150g Marinovaný vepřový bůček v teriaki omáčce, zázvoru, citrónové trávě a sladké chilli omáčce, servírovaný se silnou vlastní šťávou a burákovou rýží zdobený jarní cibulkou
7. Pomalu pečená vepřová plec s křupavou kůrkou, servírovaná s dušenou karotkou na sladko-kyselo, silnou vlastní šťávou a mačkaným bramborem s máslem a petrželkou
8. Tradiční ražniči připravované z vepřové kotlety, servírované s hořčičnou omáčkou a šťouchaným bramborem
9. Poctivý špekový knedlík s uzenou kýtou, slaninou a petrželkou, servírovaný se sladko-kyselým bílým zelím a restovanou cibulkou
10. Čerstvě pečená pizza připravovaná se čtyřmi druhy sýra na smetanovém základu
11. Menu
12. Pečené kuřecí stehýnko balené ve slanině servírované s chlupatými knedlíky, sladko-kyselím bílým zelím a silnou vlastní šťávou
2. 2. HOVĚZÍ PEČENĚ NA ZPŮSOB ŠPANĚLSKÉHO PTÁČKA připravená z kýty s vařenými vejci, slaninou a kyselou okurkou, pečená Jasmínová rýže (bez lepku) 37910