Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírovaná s bramborovým salátem a
3. klínkem citrónu
4. 160g Jirtnička, nebo jelítko servírované se šťouchaným bramborem s cibulí a se škvarkami, salátek se
5. zakysaného zelí
6. 320g Jirtnička a jelítko servírované se šťouchaným bramborem s cibulí a se škvarkami, salátek se
7. zakysaného zelí
8. 150g Pomalu dušená špikovaná hovězí kýta v silném zeleninovém základu servírovaná s tradiční svíčkovou na smetaně a karlovarským knedlíkem, zdobená šlehačkou a brusinkami
9. 350g Pečená vepřová BBQ bůčková žebírka a křídélka servírovaná se silnou vlastní šťávou, rozpečeným chlebem, hořčicí a salátkem coleslaw
10. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, ananasem, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
11. Tradiční halušky prohozené s brynzou, zdobené slaninovými škvarečkami a jarní cibulkou
12. Menu
13. 160g Smažená variace řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírovaná s bramborovým salátem a
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY PO SEČUÁNSKU, smažená vepřová panenka ve sladké omáčce s mladou cibulkou, pórkem, zelím a sezamen, Jasmínová rýže (bez lepku) 34710
3. 2. KOPROVÁ OMÁČKA z hovězí květové špičky, tažená přes noc v silném cibulovém základu s koprem, zjemněná smetanou, podávaná s houskovým knedlíkem 1379
4. 3. KUŘECÍ ROLÁDA SE SUŠENÝMI RAJČATY, roláda z vykostěných kuřat s masovou náplní se sušenými rajčaty, restované domácí halušky se špenátem, přírodní omáčka 137
2. THAJSKÉ ZELENINOVÉ KARI - Thajské kari s brokolicí, bramborem, mrkví, bambusovými výhonky a kokosovým mlékem, servírované s koriandrem a jasmínovou rýží