3. 2. KUŘE NA ŽAMPIONECH A SÝREM NIVA, grilovaný plátek kuřecích prsou, přírodní omáčka s restovanými žampiony, pečené brambory, naše tatarská omáčka (bez lepku) 3710
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÉ TĚSTOVINY SPAGHETTI S GORGONZOLOU A KRŮTÍM MASEM, krémové těstoviny s kousky krůtích prsou, mladou cibulkou a pažitkou, rukola 17910
3. 2. VEPŘOVÝ HŘBET NA HOUBÁCH pečený v celku na nízkou teplotu přes noc, krémová omáčka s houbami, pečená rýže s restovanou zeleninou (bez lepku) 3710
4. THAJSKÉ ZELENINOVÉ KARI - Thajské kari s brokolicí, bramborem, mrkví, bambusovými výhonky a kokosovým mlékem, servírované s koriandrem a jasmínovou rýží