2. Pomalu dušený hovězí jazyk servírovaný s tradiční křenovou omáčkou zjemněnou smetanou a houskovým
3. knedlíekem
4. 150g Restované nudličky z vepřové kýty s cibulkou, klobásou, feferónkou a žampióny, připravované na černém pivu a rajčatovém protlaku, servírované s bramboráčky
5. 150g Marinované restované proužky kuřecích prsíček s červenou cibulkou, servírované v rozpečené tortille nadívané čerstvou zeleninou a jogurtovo-bylinkovým dipem, servírované s hranolky
6. 150g Smažené krokety v cornflakes, připravované z trhaného vepřového s čedarem, servírované s bramborovým pyré, pečenými batáty a silnou přírodní šťávou
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, papričkami jalapenos, cibulkou, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Špagety připravované z vaječnými žloutky po uhlířsku, zdobené slaninovými škvarečky, rukolou a hoblinkami sýra pecorino
9. Menu
10. Pomalu dušený hovězí jazyk servírovaný s tradiční křenovou omáčkou zjemněnou smetanou a houskovým
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ LÍČKA NA VÍNĚ, dušená vepřová líčka na víně s kořenovou zeleninou a rajským protlakem, bramborová kaše, restovaná kapusta (bez lepku) 37910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÉ MEDAILONKY Z KRKOVICE A ZAPEČENÉ BRAMBORY, brambory s restovanou cibulí a špekem zapečené se smetanou, grilovaná krkovice, sázené vajíčko přírodní omáčka (bez lepku) 3710