Bramborovo-karotkový krém s čerstvým chilli, zakysanou smetanou, opraženými semínky a rutony z bílého chleba
Bramborovo-karotkový krém s čerstvým chilli, zakysanou smetanou, opraženými semínky a rutony s bílého chleba
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Poctivý špekový knedlík připravovaný s uzenou kýtou, servírovaný se špenátem a smaženou cibulkou
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu se slaninou a vajíčkem po štěpánsku, servírované
4. s rýží
5. 200g Grilovaný marinovaný steak z vepřové krkovičky servírovaný s pečenými brambory s cibulkou,
6. paprikou a česnekem, pikantní majonéza
7. 150g Filírovaná vepřová panenka nadívaná sušenými rajčátky, balená ve slanině, servírovaná na těstovinách linguinne prohozenými se smetanovou omáčkou s bazalkou, zdobená rukolou a parmezánem
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, papričkami jalapenos, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
9. Vlažný salát s černé čočky a restované zeleniny, zdobený sázeným vajíčkem, podávaný s rozpečenou focacciou
10. Menu
11. Poctivý špekový knedlík připravovaný s uzenou kýtou, servírovaný se špenátem a smaženou cibulkou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BRAMBORÁK A VEPŘOVÁ LÍČKA, PEČENÉ PAPRIKY, u nás připravený bramborák, vepřová líčka s pikantní hořčicí, pečené barevné papriky 137910
4. THAJSKÉ ZELENINOVÉ KARI - Thajské kari s brokolicí, bramborem, mrkví, bambusovými výhonky a kokosovým mlékem, servírované s koriandrem a jasmínovou rýží