2. 150g Vepřová játra na roštu, s restovanou anglickou slaninou a cibulkou červená cibulka, vařený brambor s petrželkou, salátek, tatarská omáčka v sáčku
2. Poctivý špekový knedlík s uzenou kýtou, slaninou a petrželkou, servírovaný se smetanovým špenátem a smaženou cibulkou
3. Pomalu pečená vepřová plec s křupavou kůrkou, servírovaná s dušenou karotkou na sladko-kyselo, silnou vlastní šťávou a mačkaným bramborem s máslem a petrželkou
4. Jemně pikantní nudličky z krůtích prsíček, připravované ve smetanové omáčce s kari a pórkem,
5. servírované s jasmínovou rýží
6. 150g Vepřová panenka balená ve slanině připravovaná s houbovou fáší v listovém těstě na způsob Wellington servírovaná s bramborovo-dýňovým pyré a silnou šťávou
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, cibulkou, olivami, klobásou, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
4. 3. DOMÁCÍ HALUŠKY S UZENÝM MASEM A KYSANÝM ZELÍM u nás připravené bramborové halušky s restovaným uzeným na cibulce s kysaným roudenským zelím, smažená cibulka 1379
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: CHEESEBURGER Z HOVĚZÍHO MASA v sezamové briošce s mletým hovězím masem se sýrem Cheddar, slaninou a tomaty, steakové hranolky, pikantní majonéza 13791011